Kate Middleton İle Prens William'dan Ayrılık Kararı! İşte Detaylar!

Prens William ile Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi görmekte olan Kate Middleton için yaşadıkları yeri değiştirme kararı aldılar. İşte Galler Prensesi Kate Middleton ile Prens William'ın yaşayacakları yeni yer!

 

Akşam'da yer alan habere göre; Galler Prensesi Kate Middleton geçtiğimiz aylarda sağlık durumuyla gündeme gelmişti. Nerede olduğu merak edilen Kate Middleton'un yayınlanan bir videoda yer alan bilgilere göre, kanser hastalığına yakalandığı ve tedavi sürecine başladığı öğrenilmişti.

 

KATE MIDDLETON TEDAVİ İÇİN BAŞKA EVDE YAŞAYACAK

 

Prens William ve Kate Middleton, Galler Prensesi'nin iyileşme sürecini geçirmek için ayrı bir eve çıkma kararı aldılar. Ünlü çift, Windsor'daki Adelaide Cottage'a bitişik olan ve az bilinen ek binada tadilat ve genişletme işlemlerine başladılar. Adelaide Cottage aynı zamanda çocukların okuluna da yakın bir konumda.

 

İçeriden bir kaynak, "William ve Kate, Adelaide Cottage'ı çok seviyorlar ancak tüm aile zorluk yaşıyor. Anmer Hall ise çok daha büyük ve geniş arazilere sahip" açıklamasında bulundu.