Karısını Ve Kızını Öldürmek İçin Kobra Yılanından Yardım Aldı!

Hindistan’da 20 yaşındaki bir kadın ile 2 yaşındaki kızı birlikte uyudukları yatak odasında ölü bulundu. Polis, ikisinin de bir kobra tarafından ısırıldığını tespit etti. Olay, Hindistan’ın Brahmapur eyaletinde yaşandı. Bu eyalette her yıl on binlerce kişi yılan sokması sonucu hayatını kaybettiği için polis bu 2 ölümü de bir yılan saldırısına bağladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Ancak kadının babası polisin bu görüşüne katılmadı ve soruşturmanın derinleştirilmesini istedi. Çünkü 2020’de evlenen çiftin şiddetli geçimsizlik yaşadığını biliyordu. Ayrıca genç kadın 2022’de kocasını güvenlik güçlerine şikayet etmişti.

 

Babanın girişimleri sonucu soruşturma derinleştirilince, anne ve kızını, kocanın öldürdüğü ortaya çıktı.

 

Olay şöyle gelişti:

 

25 yaşındaki koca, babasının adına bir telefon kartı satın aldı. Bu kartla yılan oynatıcılarını arayıp bir kobra istediğini anlattı, “Tanrı Shiva’ya onu adak olarak sunacağım” gerekçesini ileri sürdü. Bir evde bir kobra yakalamış olan yılan oynatıcılarından biri, hayvanı ona sattı.

 

Koca, cinayet gecesi karısı ve kızından farklı bir odada yattı. Sabaha karşı kobrayı eşinin ve kızının uyuduğu odaya salıverdi. Polis adamın yılan oynatıcılarıyla te kobrelefon görüşmelerini ve kobrayı satanı tespit etti. Bunun üstüne koca kobra yılanının yardımıyla işlediği iki cinayeti itiraf etti.