Kanye West Neden Apar Topar Evlendi?

Kanye West. Kim Kardashian’dan boşandıktan sadece bir ay sonra, 28 yaşındaki Avustralyalı stilist Bianca Censori’nin parmağına evlilik yüzüğünü taktı. Ünlü rapçi ile Bianca Censori geçen 20 Aralık’ta bir dini törenle hayatlarını birleştirdiler.

 

Fenoreporter - Magazin Servisi

 

Peki, Kanye West boşanmasının henüz sisleri bile dağılmamışken neden bu kadar hızlı evlenmeye karar verdi? Çifte yakın bir kaynağın ifadesine göre, “Dini gerekçelerle”.

 

Kanye West, Kim Kardashian’dan boşandıktan sonra evlenmeden hiçbir kadınla yatmayacağına, asla cinsel ilişkiye girmeyeceğine yemin etmişti. Zaten “Censori Overload” adlı şarkısında bunu açıkça anlatıyordu. Avustralyalı eşiyle evlenmesinden hemen önce açıklanan bu şarkıyı yeni hayat arkadaşına saygı için bestelemişti. Şöyle deniyordu şarkıda: “Ve İncil, evlenmeden önce cinsel ilişkiye giremeyeceğimi emrediyor.”

 

İşte o nedenle, yani bir an önce birlikte olabilmek için Kanye West ile Bianca Censori, 20 Aralık 2022’de Kaliforniya’nın Palo Alto kentinde, sadece yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünya evine girdiler. Çiftin bir yakını, bu evliliğin medyadan uzak yapılmasının nedenini de şöyle anlattı:

 

“Kanye evlilik töreninin özel yaşamlarının bir parçası olarak kalmasını istedi. 20 yıldır uluslararası bir star olan Kanye’nin Kim Kardashian’la nikahı kameraların önünde kıyılmıştı. Sanatçı aynı senaryonun Bianca ile evliliğinde tekrarlanmasını istemedi. Özel yaşamını korumak istiyordu. “

 

Kanye ile Bianca sosyal medyada tanıştılar. Kanye, Avustralyalı stiliste birlikte çalışmalarını öneren bir mesaj gönderdi. Genç kadın teklifi kabul etti ve 2020’de Los Angeles’a taşınıp rapçinin giysilerini tasarlayan “Yeezy” firmasında çalışmaya başladı. Kanye’nin Kardashian’dan boşanmasından sonra ilişkileri gelişti ve 2022 sonbaharında evlenmeye karar verdiler. 20 Aralık’ta da nikah masasına oturdular.