Kanye West'in Evliliğinde Kara Bulutlar Dolaşıyor!

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Kanye West'in Bianca Censori ile evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Kanye West'in Bianca Censori ile evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sözcü'de yer alan habere göre; Skandallarıyla sık sık gündeme gelen Kanye West, bu defa da evliliğindeki kara bulutlarla magazin basınına yansıyor. Kim Kardashian ile evliliği, ayrımcı söylemleri, başkanlık iddiası… Kanye West, dünyaca ünlü bir rapçi olmasının yanında skandal açıklamaları ve özel hayatıyla sık sık gündemde. West, Kardashian ile yollarını ayırdıktan sonra eski eşini ve sevgilisi Pete Davidson’ı taciz etmişti. Ancak sonunda rapçi mutluluğu Bianca Censori’de buldu ve ikilinin geçen yıl aralık ayında evlendiği basına yansımıştı.

 

İkili beraberlikleri sırasında da İtalya seyahatlerinde giydikleri açık kıyafetlerle eleştirilmişti. Geçtiğimiz aylarda da West’in Censori’ye yasaklar uyguladığı iddia edilmişti. Şimdi de Censori ve West’in bir süreliğine ilişkilerine ara verdikleri konuşuluyor. Ye olarak da bilinen rapçi ile 11 aylık eşinin, arkadaşlarının müdahalesi sonrasında ekim ayından bu yana ayrı vakit geçirdiği bildirildi. Bir kaynak, “Ailesi hiçbir zaman Ye’nin hayranı olmadı ve ona yakın olanlar onunla evlenmenin doğru karar olup olmadığını sorguladı.

 

Etrafta bulunması ve birlikte çalışması çok zor bir insan ve Bianca şimdiye kadar onunla başa çıkan en sabırlı insanlardan biri oldu” dedi. Kanye West’in, Suudi Arabistan’da bir kayıt stüdyosunda vakit geçirirken evliliğinin durumu konusunda o kadar da endişeli olmadığı belirtiliyor. Kaynak, “Bianca albüm lansmanı için ona geri dönebilir ama bence ailesinin ve arkadaşlarının bunu istemediği açık” dedi. Bianca Censori’nin ailesi West’in Censori’yi kontrol edip yönettiğini ileri sürerken Censori, evliliğine ara verme kararı aldı.