Kanye West İle Kim Kardashian'ın Boşanma Davasındaki Detay Olay Oldu!

ABD'li ünlü rapçi Kanye West ile ünlü TV yıldızı Kim Kardashian'ın boşanma davasında ortaya çıkan ilginç detay sosyal medyada olay oldu. 

 

ABD'li ünlü rapçi Kanye West ile ünlü TV yıldızı Kim Kardashian'ın boşanma davasında ortaya çıkan ilginç detay sosyal medyada olay oldu. Son dönemde olaylı boşanma davalarıyla gündemde olan ünlü ABD'li çift Kim Kardashian ile Kanye West'in devam eden boşanma davalarında ortaya çıkan detay sosyal medyada olay oldu. 

 

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgeleri basına sızmaya devam ediyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" sebebiyle ayrılık kararı aldığı öğrenilmesinin ardından şimdi de sadece güvenlik personeli üzerinden iletişim kurdukları konuşuluyor. İkilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağının öğrenilmesinin ardından bu kez çiftin bir süredir birbirleriyle hiç konuşmadığı ortaya çıktı.

 

"Personelim üzerinden iletişim kur"

 

Tüm telefon numaralarını değiştiren West'in yaklaşık 7 yıl boyunca evli kaldığı Kardashian'a, "Benimle sadece güvenlik personelim üzerinden iletişim kur" dediği öne sürüldü.

 

Numaralarını değiştirdi

 

Aynı kaynak ayrıca, aradaki husumete rağmen çiftin, çocuklarına ebeveynlik yapmaya devam ettiğini ve West'in Kardashian dışarıdayken evi düzenli olarak ziyaret ettiğini dile getirdi. Kim Kardashian, boşanma davası açmadan önce bile Kanye, numaralarını değiştirmişti. Ona 'Benimle güvenlik personelim üzerinden iletişime geçebilirsin' demişti. Kim, buna rağmen çocuklar konusunda ona güveniyor. Kanye, çocukları seviyor ve onları sıkça görüyor. Kim, evden çıkınca Kanye gelip, çocuklarla takılıyor. Evde bir dadı ordusu var. O yüzden geçiş süreci kolay oluyor.

 

"Savaştı ve kazandı"

 

Diğer yandan ikilinin boşanma davalarında mülkleri için anlaşmazlık yaşadığı ve Kardashian'ın buradaki konutu çocukları için tutmasına izin verildiği anlaşıldı.

 

“İki yıldır boşanmaya çalışıyorum"

 

Aylardır ikisinin ayrı hayatlar yaşadığı söylenen çiftin boşanma iddiası, West'in sonradan sildiği ilginç bir tweet'le ortaya çıkmıştı. West de ABD seçimlerine adaylığını koyduğu dönemde Kardashian'dan boşanmaya çabaladığını söylemişti. West, eşi Kim Kardashian'ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını ifade etmişti.

 

kanye west kim kardashian bosanma davasi