Kanseri Yenen Boğaç Aksoy Yeni Mesleğini Açıkladı!

Kanser nedeniyle oyunculuk kariyerine ara vermek zorunda kalan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yeni mesleğini açıkladı. 

 

Kanser nedeniyle oyunculuk kariyerine ara vermek zorunda kalan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yeni mesleğini açıkladı. Kanser nedeniyle oyunculuk kariyerine ara vermek zorunda kalan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yeni mesleğini açıkladı. 

 

kanseri yenen bogac aksoy yeni meslegini acikladi

 

Yeni mesleğini açıkladı!

 

Posta'da yer alan habere göre, "Arka Sokaklar" dizisiyle yıldızı parlayan Boğaç Aksoy, lenfoma kanserine yakalanmıştı. Boğaç Aksoy, doktorunun tavsiyesi üzerine mesleğine ara vermişti. Zor günleri geride bırakan 32 yaşındaki oyuncu şimdi ise İstanbul’u terk etti ve yeni mesleğine ilk adımı attı. Geçtiğimiz kasım ayında sevenlerine müjdeli haber vererek lenf kanserini yendiğini açıklayan Boğaç Aksoy, karavan ruhunu çok sevdiğini ve tatil tercihini de bu yönde kullandığını söyledi. 34 yaşındaki oyuncu, "Uzun zamandır karavanla gezme hayalim vardı. Uzun vadede yurt dışı planım da var fakat ilk hedefim kendi kıyı şeridimizi dolaşmak" ifadelerini kullanmıştı. Tedavi süreci sonrası tamamen iyileşen Boğaç Aksoy, karavan hayatıyla birlikte daha sağlıklı yaşamaya başladığını da açıklamıştı. 'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle büyük beğeni toplayan Boğaç Aksoy, lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Kanser tedavisini tamamlayan Aksoy, eski sağlığına kavuştu. Zor günleri geride bırakan 34 yaşındaki oyuncu İstanbul'u terk etti. Uzun bir tedavi süreci geçiren ve sağlık durumu iyi olan Boğaç Aksoy doktorunun tavsiyesi üzerine oyunculuğa ara vermek durumunda kaldı. Genç oyuncunun yeni mesleği ise herkesi şaşırttı. Fethiye'ye yerleşen Boğaç Aksoy, önce kaptanlık diploması aldı, ardından da bir tekne aldı. Yakışıklı oyuncu, bir paylaşımında 'Başımıza gelen bir musibet, belki cesaret edemediğiniz, acaba olur mu dediğimiz, geciktirdiğimiz hayallerimizin yolunu hazırlıyordur. Sabredin, şükredin, hayal kurun, çalışın ve gerisini Allah'a bırakın' ifadelerini kullandı. Teknesiyle poz verip sosyal medyada fotoğraflarını paylaşan Boğaç Aksoy, büyük beğeni topladı.



Etiketler: