Kanseri Önlemenin 4 Önemli Unsuru!

Youtube kanalında yayınladığı ilginç sağlık bilgileri ile tanınan ünlü well-being markası LifeCo, yayınladığı yeni videosunda izleyenlere kanseri önlemenin 4 önemli unsurunu anlattı. 

 

Youtube kanalında yayınladığı ilginç sağlık bilgileri ile tanınan ünlü well-being markası LifeCo, yayınladığı yeni videosunda izleyenlere kanseri önlemenin 4 önemli unsurunu anlattı. Yayınladığı videosunda kanseri önlemenin 4 önemli unsurunu detayları ile anlatan ünlü well-being markası bu içeriği ile yoğun ilgi gördü. İşte kanseri önlemenin 4 önemli unsuru..

 

1-Kanser Yapmayı Bırak: Vücudunun kimyasını değiştir, hormonlarını dengele, ilişkilerin üstüne çalış ve hergün erkenden yatağa girip, yağlıklı beslen. 

 

2-Lifeco, kanseri zarar vermeden yok ediyor. Bu ne demek? Lifeco uyguladığı tedavide metabolizmaya göre tedavi sağlıyor. 

 

3-LifeCo kanser tedavisinde bağışıklık sistemini harekete geçiriyor. Kanser, vücutta bağışıklık sistemini uyutarak, geri planda tutuyor. LifeCo, bunu kendine has terapilerle aşıp, uyumakta olan bağışıklık sistemini tekrar aktive ederek kanser ile savaşmasını sağlıyor çünkü bağışıklık sistemi dünyadaki herhangi bir doktordan çok daha iyidir. 

 

4-Antrenman ve Eğitim: Eğer biri eğitim görmemişse, o kendi hayatında geriye gider. Kanser her zaman omuzlarda yük olmaya devam eder. LifeCo, bu konuda bilinçlendirip bireye sağlıklı yaşamayı anlatır ve öğretir. LifeCo yaşamı öğretmez, kimse kimseye yaşamayı öğretemez buradaki en önemli unsur sağlıklı yaşamın uzun soluklu uygulanabilir olması için gerekli tecrübelerin aktarılmasıdır. LifeCo burada bu tecrübeleri aktararak sağlıklı yaşamın uygulanabilir olmasını sağlamayı hedeflemektedir. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz. 



Etiketler: