Kanser Tedavisi Gören Tanyeli'ye Canlı Yayında Şok Soru! Mezar Yeri Satın Aldın Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oryantal Tanyeli Beyaz Magazin programına konuk olurken canlı yayında sunucu Bilal Özcan'ın şok sorusu gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oryantal Tanyeli Beyaz Magazin programına konuk olurken canlı yayında sunucu Bilal Özcan'ın şok sorusu gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oryantal Tanyeli Beyaz Magazin programına konuk olurken canlı yayında sunucu Bilal Özcan'ın şok sorusu gündem oldu. 

 

Beyaz Magazin programında sunucu Bilal Özcan, kanser tedavisi gören sanatçı Tanyeli'ye, "Mezar yeri aldın mı?" diye sordu. Tanyeli, "Hayat gibi ölüm de mucize" dedi. Dansçı ve müzisyen Tanyeli, pankreas kanserine yakalandı. Tanyeli'nin konuk olduğu, iktidara yakınlığıyla bilinen Beyaz TV kanalına ait YouTube kanalında yayınlanan Beyaz Magazin programında sunucu Bilal Özcan, kanser hastası sanatçıya "Mezar yeri aldın mı?" diye sordu.

 

Tanyeli, Özcan'ın sorusunu "Ölümle ilgili bir hazırlık yaptınız mı?" şeklinde değiştirerek soran muhabire "Tabii ki. Hiç ölmeyecekmişiz gibi ama öleceğimizin de farkında olmamız lazım" diye yanıt verdi.

 

'HAYAT GİBİ ÖLÜM DE MUCİZE’

 

Tanyeli, sözlerinin devamında "Kanserin bu evrede bulunması büyük bir mucize. Annemin kalıtımsal bir rahatsızlığıydı. Annemi de bu hastalıktan kaybettim. Hayat gibi ölüm de bir mucize. Onu kul hakkı yemeden, insanların hayatını çökerek değil de iyi anılmak lazım. Kimseyi üzdüğümü, kırdığımı düşünmüyorum. O yüzden de vicdanen rahatım. Ölümden korkmuyorum, sonuna kadar teslimim. Hazırlığın var mı dersen de evet hazırım" ifadelerini kullandı.