Kahramanmaraş'ta 93. Saatte Gelen Bir Mucize Daha! Mahmut Sami Şahin Enkazda Sağ Tespit Edildi!

Depremin 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem ile sarsılan Kahramanmaraş Elbistan'da yeni bir mucize daha gerçekleşmek üzereyken 33 yaşındaki Mahmut Sami Şahin'e enkazda sağ olarak ulaşıldığı belirtildi. 

 

Depremin 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem ile sarsılan Kahramanmaraş Elbistan'da yeni bir mucize daha gerçekleşmek üzereyken 33 yaşındaki Mahmut Sami Şahin'e enkazda sağ olarak ulaşıldığı belirtildi. Depremin 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem ile sarsılan Kahramanmaraş Elbistan'da yeni bir mucize daha gerçekleşmek üzereyken 33 yaşındaki Mahmut Sami Şahin'e enkazda sağ olarak ulaşıldığı belirtildi. 

 

kahramanmaras ta 93. saatte gelen bir baska mucize mahmut sami sahin enkazda sag tespit edildi

 

93. saatte bir mucize daha gerçekleşmek için ekipler canla başla çalışıyor!

 

CNN Türk ekranlarında Kanal D Muhabiri Oğuz Şahin'in aktardığı habere göre; Mahmut Sami Şahin 33 yaşında Elbistan’da bir enkazın altında sağ olarak tespit edildi. Mahmut Sami Şahin’i kurtarmak için enkazda çalışma devam ediyor. Ailesinden anahtarı alarak eve girdiğini, evde depreme yakalandığını söyledi. Kardeşine SMS attığını 8 yazdığını söyleyenen Kanal D muhabiri Oğuz Şahin, sonrasında ailesinin buna anlam veremediğini enkazda olabileceğini düşündükten sonra Mahmut Sami Şahin’den daha detaylı mesajlar gelmeye devam ettiğini söyledi. Merdiven boşluğunda üzerinde, çelik kapı olduğunu söyledi. Mahmut Sami Şahin’e ekiplerin çok yaklaştığını söyledi. Bacağına bir kolon düştüğünü söyleyen Oğuz Şahin bu kolonun kaldırılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Mahmut Sami Şahin’in bilincinin açık olduğu, durumunun iyi olduğu söylendi.