Kahramanmaraş'ta 43 Saat Sonra Mucize Gerçekleşti!

CNN Türk'te yapılan canlı deprem özel yayınında Fulya Öztürk'ün sunduğu canlı yayınında bir anne ve iki çocuğu enkazda sağ olarak bulundu. 

 

CNN Türk'te yapılan canlı deprem özel yayınında Fulya Öztürk'ün sunduğu canlı yayınında bir anne ve iki çocuğu enkazda sağ olarak bulundu. CNN Türk'te yapılan canlı deprem özel yayınında Fulya Öztürk'ün sunduğu canlı yayınında bir anne ve iki çocuğu enkazda sağ olarak bulundu. 

 

kahramanmaras ta 40 saat sonra canli yayinda mucize gerceklesti

 

Canlı yayında sevinç!

 

CNN Türk'te yapılan açıklamada Azerbaycan'dan gelen kurtarma ekipleri ve AFAD ekiplerinin yürüttüğü çalışmada Ayşegül isminde anne ile birlikte bir oğlu ve kızı enkazda sağ olarak bulundu. Yapılan açıklamada 2-3 saat kurtarma çalışmasının süreceğini, elbise dolabına sıkıştıklarını söylerken, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Ailenin babasına ulaşan Fulya Öztürk mutlu anları aktarırken, isminin Ümit olduğu adama duygularını sordu. Ümit Bey "Fabrikada gece vardiyasındaydım. Saat gece 4'te koşarak eve geldim. Ondan dışarıdaydım. Ben sabaha kadar beklerim sorun yok. Dünyalar benim oldu" ifadelerini kullandı.