Kahramanmaraş'ta 121. Saat Mucizesi! 70 Yaşındaki Menekşe Tabaklı Kahramanmaraş'ta Enkazdan Sağ Çıktı!

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremin 121. saatinde 12 Şubat Mahallesi Azerbaycan Bulvarı'nda yer alan bir apartmanın enkazından Menekşe Tabaklı isminde 70 yaşındaki vatandaşımız sağ olarak kurtarıldı. 

 

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremin 121. saatinde 12 Şubat Mahallesi Azerbaycan Bulvarı'nda yer alan bir apartmanın enkazından Menekşe Tabaklı isminde 70 yaşındaki vatandaşımız sağ olarak kurtarıldı. Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremin 121. saatinde 12 Şubat Mahallesi Azerbaycan Bulvarı'nda yer alan bir apartmanın enkazından Menekşe Tabaklı isminde 70 yaşındaki vatandaşımız sağ olarak kurtarıldı. 

 

menekse tabakli kahramanmaras ta 121 saat sonra enkazdan sag kurtarildi

 

CNN Türk muhabiri Ahmet Türkeş'in haberine göre 121. saatte Menekşe isminde bir bayana enkazda sağ olarak ulaşıldı. Kahramanmaraş'ta 12 Şubat mahallesinde Azerbaycan Bulvarı’nda eksi 3 eksi 4 derece havada çalışmaların sürdüğünü belirten CNN Türk muhabiri Ahmet Türkeş, Menekşe isminde bir kadının enkaz altında sağ olarak tespit edildiğini belirtti. Ahmet Türkeş yaptığı açıklamada Kahramanmaraş'ta 12 Şubat mahallesinde Azerbaycan Bulvarı'nda bilinmeyen bir apartmanda 121 saat süren bir çalışmada 121. saatte 70 yaşındaki Menekşe Tabaklı enkazdan sağ salim kurtarılarak hastaneye sevk edildi.