Kadir Ä°nanır Taburcu Oldu Mu? Jülide Kural Ä°ddiaları Yalanladı!

YeÅŸilçam'ın usta oyuncusu Kadir Ä°nanır, 24 Mart'ta Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Ä°nme geçiren Kadir Ä°nanır'ın taburcu olduÄŸu söylenmiÅŸti ancak Jülide Kural, yaptığı açıklamayla Kadir Ä°nanır'ın farklı bir hastanede tedavisine devam edileceÄŸini söyledi.

 

Beykoz'da yaÅŸadığı evde 24 Mart Pazar sabahı rahatsızlanarak Ümraniye EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne kaldırılan Kadir Ä°nanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiÄŸi için operasyona alınmış ve tedbir amaçlı entübe edilmiÅŸti. 74 yaşındaki oyuncu, 27 Mart ÇarÅŸamba günü doktorlar tarafından uyandırılmıştı. Kalıcı hasar oluÅŸmadığını gözlemlediklerini söyleyen BaÅŸhekim Prof. Dr. Necdet SaÄŸlam, “Kadir Bey yaÅŸam destek ünitesinden ayrıldı. Bilinci açık, iletiÅŸim kurabiliyor ancak konuÅŸması için erken. Kendisine ulaÅŸtırılan selamlara karşı gülümsedi” ifadelerini kullanmıştı. Günlerdir yoÄŸun bakımda olan Kadir Ä°nanır'ın taburcu olduÄŸu söylenmiÅŸti ancak Jülide Kural'dan açıklama gecikmedi.

 

kadir inanir taburcu oldu mu julide kural iddialari yalanladi

 

'HASTANEDEN AYRILDIK ANCAK..’

 

Jülide Kural; 'Kadir Ä°nanır'a iliÅŸkin son durumu sizinle paylaÅŸmak isterim çünkü malesef doÄŸru olmayan bilgiler basında çıkmaya baÅŸladı. BildiÄŸiniz üzere Ümraniye EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'nde ilk müdahale, yoÄŸun bakım ve bir günlük servise çıkma serüveninin ardından, evet hastaneden ayrıldık. Ancak tedavinin rehabilitasyon sürecine baÅŸlamak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne yerleÅŸtik' dedi. Ä°nanır'ın durumunun iyiye gittiÄŸini söyleyen Kural, hayat arkadaşını övmelere doyamadı. Jülide Kural; 'Tüm bu zorlu süreçlere inat o yatağın içinde Yunan mitolojisindeki Zeus'un gücü, Paris'in yakışıklılığı ile öylesine karizmatik ki' dedi.