Kadir Ezildi'den Sevindiren Haber! Sevgilisine Evlenme Teklif Etti!

Temizlik Avcıları programıyla tanınan ve ardından yarışma programlarında sunuculuk yapan aynı zamanda da sosyal medya fenomeni olan Kadir Ezildi kız arkadaşına evlenme teklifi etti. O anları ise sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

 

Temizlik Avcıları programıyla tanınan Kadir Ezildi, daha sonra izleyici tarafından çok sevilerek hem sosyal medya fenomeni olan Ezildi aynı zamanda yarışma programlarında da boy göstermeye başladı.  Ezildi, "Temizlik Benim İşim" programı ile sunuculuğa başladı ve sonrasında "En Hamarat Benim"in sunuculuğunu yaptı. 

 

19 TEMMUZ'DA NİŞANLANACAK

 

Kadir Ezildi sosyal medya hesabından sevenlerine müjdeli bir haber verdi. Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen'e evlenme teklif ettiği anları da sosyal medyadan paylaştı. Nişan hazırlıklarını bir bir paylaşan Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile 19 Temmuz'da nişanlanacak. Ezildi, 'Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin' notunu düştü.



Etiketler: