Kadir Doğulu Beni Neslihan Tamamladı Dedi!

Youtube'da yayınladığı Gör Beni programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, yayınladığı yeni bölümde bu kez ünlü oyuncu Kadir Doğulu'yu konuk ederken, Doğulu kendisini Neslihan Atagül'ün tamamladığını belirtti. 

 

Youtube'da yayınladığı Gör Beni programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, yayınladığı yeni bölümde bu kez ünlü oyuncu Kadir Doğulu'yu konuk ederken, Doğulu kendisini Neslihan Atagül'ün tamamladığını belirtti. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, yayınladığı yeni bölümde bu kez ünlü oyuncu Kadir Doğulu'yu konuk ederken, Doğulu kendisini Neslihan Atagül'ün tamamladığını belirtti.

 

Kadir Doğulu Gör Beni'de "Ben felsefe ya da kişisel gelişim kitapları okumam, daha çok bilim, gökbilimi, biyoloji, coğrafya ve inanç sisteminden besleniyorum. Bir oyuncu kendisini geliştirmek için çevresindeki insanları tanımalı bence." ifadelerini kullanırken, Çağlayan'ın "Seni görmeyeli baya değişmişsin seni kim bu yola soktu?" sorusu üzerine ise "Beni bu hayatta değiştiren insanlardan biri Neslihan'dır. Neslihan sayesinde tam oldum beni o tamamladı" şeklinde konuştu. 

 

Sana ilk ben oyuncu teklifini ben yapmıştım! Eski birlikte olduğun kadın istememişti! 

 

Armağan Çağlayan'ın Doğulu'ya "Sana ilk oyunculuk teklifini ben yapmıştım ama sen direkt reddetmiştin. O dönem eski birlikte olduğun kadın engellemişti sanıyorum" şeklindeki sorusuna ise "Ben o dönem bir mekana ortaktım ve 300 kişi kadar çalışıyorduk. Onların verdiği sorumlulukla onları bırakamamaktan kabul edememiştim ama iyi ki de öyle olmuş. O dönem başka bir haldeydim ve kendimi hiç hazır hissetmemiştim." şeklinde yanıtladı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.