Kadıköy Beşiktaş Hattında Çalışan Vapurda Hayvan Düşmanlığı! Kaptan Köpek İnsin Diye Bekledi İddiası!

Kadıköy Beşiktaş hattında çalışan vapurlardan birinde sosyal medyaya yansıyan görüntülerde bir sokak köpeğinin vapura binmesi üzerine sefer ertelenirken, köpeğin inmesi için kaptan anons yaptı iddiası gündem oldu. 

 

Kadıköy Beşiktaş hattında çalışan vapurlardan birinde sosyal medyaya yansıyan görüntülerde bir sokak köpeğinin vapura binmesi üzerine sefer ertelenirken, köpeğin inmesi için kaptan anons yaptı iddiası gündem oldu. Kadıköy Beşiktaş hattında çalışan vapurlardan birinde sosyal medyaya yansıyan görüntülerde bir sokak köpeğinin vapura binmesi üzerine sefer ertelenirken, köpeğin inmesi için kaptan anons yaptı iddiası gündem oldu. 

 

Birgün gazetesinden Mehmet Emin Kurnaz'ın haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Şehir Hatları A.Ş'nin saat 9.15'te yapılması planlanan Kadıköy-Beşiktaş seferi, vapura sokak hayvanı girdiği gerekçesiyle yapılmadı. İstanbul'da Kadıköy'den Beşiktaş'a gitmek üzere vapura binen yolcular, vapur saatinde kalkış yapmayınca yetkililerden bilgi almak istedi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, gemi kaptanı Cüneyt Alpdoğan vapura binen köpeği bahane ederek kalkış yapmadı. BirGün'ün edindiye bilgiye göre, kaptan Alpdoğan "köpek inmediği sürece kalkış yapmayacağını" söyledi. Daha sonra yurttaşlar duruma tepki göstererek, hayvanın çipli ve aşılı olduğunu belirttiler. Tepki gösterilmesi üzerine yetkililer tarafından vapurda anons yapıldı. Anonsta, "Gemideki sahipsiz köpek nedeniyle sefer alınamamaktadır. Gemimiz boş olarak hareket edecek, gemide yolcu kalmaması rica olunur" denildi. Yolcular inmekte direnirken, köpeğin belediye tarafından bakıldığını ve kaptanı şikayet edeceklerini söyledi. Saat 9.15'te yapılması planlanan sefer yapılmazken, gemi sonraki sefer saatinde kalkış yaptı.