Kaan Yıldırım Kayınpederi Ä°le Ocak Başına Geçti! 'Kebap Bizim Ä°ÅŸimiz!'

Uzun süredir aÅŸk yaÅŸayan oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, Ä°talya'nın baÅŸkenti Roma'da düzenledikleri sade bir tören ile eylül ayında dünyaevine girdi. Bebek bekleyen taze evli çift, Roma'daki törene katılamayan ailesi için evinin bahçesinde düÄŸün yemeÄŸi düzenledi. Kaan Yıldırım, kayınpederi ile tezgah başına geçti.

 

Kaan Yıldırım, geçtiÄŸimiz yıl Ä°ngiltere, Cambridge'de Pınar Deniz'e evlenme teklifi etmiÅŸ ve "evet" yanıtını almıştı.

 

kaan yildirim kayinpederi ile ocakbasina gecti kebap bizim isimiz

 

'EVET EVLENÄ°YORUZ”

 

Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aÅŸk yaÅŸayan Pınar Deniz, geçtiÄŸimiz hafta evleneceklerini "Åžimdi ÅŸöyle, bütün yaz boyunca 'evleniyor evleniyor' yazdınız, evet evleniyoruz" sözleriyle doÄŸrulamıştı. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, Ä°talya'nın baÅŸkenti Roma'da sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.

 

Ä°talya'nın baÅŸkenti Roma'da düzenledikleri sade bir tören ile dünyaevine giren çift uzun süre magazin manÅŸetlerinde yerini aldı. Nikahtan önce bebek bekledikleri duyulan ünlü çiftin nikahında Pınar Deniz'in ailesinin olmaması dikkat çekmiÅŸti. Deniz ise bu durumu 'vize sorunu' diyerek açıklamıştı. ÇiçeÄŸi burnunda çift, Roma'daki törene katılamayan ailesi için evinin bahçesinde düÄŸün yemeÄŸi düzenledi.

 

Kaan Yıldırım, kayınpederi ile tezgah başına geçti. Yıldırım ile aslen Mardinli ve Arap kökenli olan kayınpederinin mutfakta kebap yaparken verdiÄŸi poz gündem oldu.