Kaan Yıldırım'dan Hande Erçel Açıklaması! İlişkisi İçin Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, yaptığı açıklamada Hande Erçel ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, yaptığı açıklamada Hande Erçel ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, yaptığı açıklamada Hande Erçel ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. 

 

Her şey çok güzel, çok keyifli!

 

Bölge Gündem'in haberine göre; Hande Erçel'le yaşadığı sürpriz aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen isim Kaan Yıldırım'ın açıklamaları dikkat çekti. Hadise ile evlilik yolunda giden ilişkilerini noktalamalarının ardından ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, gönlünü güzel oyuncu Hande Erçel'e kaptırdı. Kaan Yıldırım 3 yıl önce "Halka" dizisinde beraber rol aldığı Hande Erçel'le sürpriz ilişkisi hakkında ilk kez Tv100'e konuştu. Yeni dizisi Mevlana hakkında açıklamalarda bulunan yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'a Hande Erçel ile olan ilişkisi sorulunca her şeyi itiraf etti. "Her şey çok güzel, çok keyifli" diyen oyuncunun mutluluğu gözlerinden okunurken, "Şükürler olsun" diyerek Hande Erçel'le olan birlikteliğinden ne kadar memnun olduğunu dile getirdi. Birlikteliklerinin güzel gittiğini ifade eden Kaan Yıldırım, aşklarının nasıl başladığını ise anlatmadı.