Kaan Urgancıoğlu Baba Mı Oluyor? Burcu Denizer'den Dikkat Çeken Paylaşım!

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun baba olacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun baba olacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun baba olacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

7 Mayıs'ta sezon finali yapan, Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu (42), sevgilisi Burcu Denizer ile haziran ayında dünyaevine girmişti. Son olarak Denizer'in yaptığı bir paylaşım, 'ünlü çift bebek mi bekliyor?' sorusunu akıllara getirdi. Kanal D'nin; 7 Mayıs'ta sezon finali yapan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, 19 Haziran'da sevgilisi Burcu Denizer ile Atina’nın Türkiye Başkonsolosluğu’nda gerçekleşen nikâh töreniyle hayatını birleştirmişti. Kendi aralarında sade bir törenle evlenen ünlü oyuncu, nikâh fotoğraflarını Instagram hesabının hikayeler bölümünden "Sürpriz" notuyla yayınlamıştı.

 

"BİR ÇILGINLIK YAPTIK”

 

Nikahtan kısa bir süre sonra Etiler'de görüntülenen Urgancıoğlu, sürpriz evliliği hakkında yöneltilen sorulara cevap vermişti:

 

Sadece sizler için değil, ailem için de sürpriz bir nikâh oldu. 'Böyle bir şey yapsak bozulur musunuz?' dedim. Onay alınca, bir çılgınlık yaptık. Ben de, Burcu da sade bir nikâh düşünüyorduk zaten. Ailemizi ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha netlik kazanmadı. "Sizlerin arasında evli olanlar vardır, tavsiyenizi alabilir miyiz?” sorusu üzerine gazetecilerden “Çocuk” cevabını alan Kaan Urgancıoğlu, “Amin inşallah” demekle yetinmişti.

 

kaan urgancioglu baba mi oluyor kafa karistiran paylasim

 

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

 

Tüm bunların ardından Burcu Denizer, sosyal medya hesabından kafa karıştıran bir paylaşım yaptı. Denizer, kendisine gelen bir hediyenin notunu yayınladı. Notta, ünlü çiftin bebek beklediği iddialarının konulmaya başlanmasına neden olan şu ifadeler yer aldı: Sevgili Burcu, sana yolladığım hasır çanta çocuğunu okutmak için el emeği ile para kazanan harika kadınlardan geliyor! Anne olmak sana çok yakışacak.