Kaan Sekban'dan O Eğitim Kurumu İle İlgili Şok İddia! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ile ilgili iddiasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ile ilgili iddiasıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ile ilgili iddiasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Kendisi de Bahçeşir Eğitim Kurumları'ndan mezun olan ünlü komedyen Kaan Sekban Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu eğitim kurumunda çalışan öğretmenler için "Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri maaşlarının asgari ücretten yattığını söyleyerek isyan ediyor. Velilerden dünyanın parasını alan bi kurumun öğretmenlere bunu reva görmesi kabul edilemez." ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce etkileşim alan paylaşımı sosyal medyada gündem olan Kaan Sekban dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;

 

kaan sekban dan bahcesehir koleji ile ilgili dikkat ceken iddia