Kaan Sekban'dan Arda Güler Transferi İçin Yorum! Acayip Gurur Duydum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve oyuncu Kaan Sekban Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Arda Güler'in Real Madrid'e transferiyle ilgili yorumunu belirtirken sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve oyuncu Kaan Sekban Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Arda Güler'in Real Madrid'e transferiyle ilgili yorumunu belirtirken sosyal medyada yoğun destek gördü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen ve oyuncu Kaan Sekban Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Arda Güler'in Real Madrid'e transferiyle ilgili yorumunu belirtirken sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

Acayip gurur duydum!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Arda Güler'in transferi için "vallahi acayip gurur duydum, gözlerim doldu hatta.. çok başarılı ol kardeşim, çok çalış, çok yüksel, yükseldikçe daha sağlam bas yere hep" ifadelerini kullanan Sekban sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

kaan sekban dan arda guler in real madrid e transferi ile ilgili yorum