Justin Bieber İğne İpliğe Döndü!

30 yaşındaki Kanadalı şarkıcının inanılmaz zayıflaması hayranları tarafından kaygıyla karşılandı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Galiba zor günlerden geçiyor” görüşü ağırlık kazandı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

İlk çocukları Jack Blues’in doğumundan 4 hafta sonra ABD’nin Los Angeles kentinde eşi Hailey ile birlikte bir restorandan çıkarken farkedilen Justin Bieber’in üzerindeki kapüşonlu mont vücudunun her yerinden sarkacak kadar zayıflamış olması, hayranları arasında tedirginlik yarattı.

 

Onu restorandan çıkışta görenler izlenimlerini şöyle anlattılar:

 

“Çok zor bir dönemden geçtiği belli. Yüzünde mutluluğun zerresi yok…  Sağlığı hiç de iyi görünmüyor… Hastalıklı biri gibi… O kadar zayıflamış i, tanımak imkansız…”

 

Bieber’in çökmesinde yakın dostu rapçi Diddy’nin fuhuş ticaretinden tutuklanmasının rolü olabilir mi? Çünkü Bieber onu şöhrete taşıyan “Baby” (2010) ve “What Do You Mean” (2015) şarkılarından bu yana Diddy ile sıkı dostluk ilişkisi içindeydi. Ancak şimdi halk Diddy’nin Bieber üstündeki olumsuz etkileri sorgulanıyor ve ikisini birlikte gösteren eski videoları yeniden sosyal medya mecralarında ortaya çıkıyor. Videolardan birinde Diddy şöyle diyor: “Birlikte vakit geçiriyoruz. Ne yaptığımızı söyleyemem ama 15 yaşındaki bir çocuğun hayallerini gerçekleştiriyoruz.”