Justin Bieber'dan İsrail Skandalı! İsrail'e Dua Ederken Paylaştığı Fotoğraf Gündem Oldu!

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda İsrail'e dua ederken, kullandığı skandal fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. 

 

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda İsrail'e dua ederken, kullandığı skandal fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda İsrail'e dua ederken, kullandığı skandal fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. 

 

Habertürk'te yer alan haberde, Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber, İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmaların ardından İsrail'e dua isterken yaptığı hatayla sosyal medyanın diline düştü. İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar sürerken bölgedeki gerilim gittikçe artıyor. Hayatını kaybeden Filistinli ve İsraillilerin sayısı artık binlerle ifade edilmeye başladı. Kimi ülkede Filistin için, kimi ülkede ise İsrail için destek yürüyüşleri yapılıyor. Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber, İsrail'e destek verenlerden oldu. Ancak Justin Bieber, İsrail için dua çağrısında bulunurken ilginç bir hata yaptı. Bieber'in, İsrail’e dua isterken bombalanan Gazze’nin fotoğrafını paylaşması sosyal medyada da alay konusu oldu. Justin Bieber, gelen tepkilerin ardından yaptığı hatayı fark ettikten sonra fotoğrafı silip yeni bir paylaşımda bulundu.

 

İşte o paylaşım;

 

justin bieber israil e dua ederken kullandigi fotograf ile gundem oldu