Jim Carrey'den Elon Musk'un Twitter İle İlgili Kararlarıyla İlgili Dikkat Çeken Uzay Yolu Göndermesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Amerikalı aktör Jim Carrey, geçtiğimiz hafta 44 milyar dolara Twitter'ı satın alan Elon Musk'un aldıktan sonra Twitter ile ilgili yaptığı hamleleri tiye alırken dikkat çeken göndermelerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Amerikalı aktör Jim Carrey, geçtiğimiz hafta 44 milyar dolara Twitter'ı satın alan Elon Musk'un aldıktan sonra Twitter ile ilgili yaptığı hamleleri tiye alırken dikkat çeken göndermelerde bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Amerikalı aktör Jim Carrey, geçtiğimiz hafta 44 milyar dolara Twitter'ı satın alan Elon Musk'un aldıktan sonra Twitter ile ilgili yaptığı hamleleri tiye alırken dikkat çeken göndermelerde bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk'un Twitter ile ilgili aldığı kararları tiye alan Carrey "Kaptan Smirk ekibinin yarısını kovdu. Karikatürleri yasaklıyor gölge kullanıcıları yasaklıyor, onaysız hesapları yasaklıyor. Daha önceden kestirilemeyen egosunun gideceğe bir limit de yok. 8 dolar bir latte fiyatı diyordu. Evet doğru. Ayrıca tişörtten ucuz derken "Soy beni. Benim k..m. Mars görevi ne oldu?" Yalan haber"  ifadelerini kullanan Carrey sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

jim carrey nin elon musk un twitter kararlarini tiye alan paylasimi olay oldu