Jessica May'in Türk Kimliği Geldi! Artık Kimliğim Elimde!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Jessica May, önceki gün bir davette görüntülenirken Türk kimliğine kavuştuğunu açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Jessica May, önceki gün bir davette görüntülenirken Türk kimliğine kavuştuğunu açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Jessica May, önceki gün bir davette görüntülenirken Türk kimliğine kavuştuğunu açıkladı. 

 

Kimliğim elimde!

 

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; 'Yabancı Gelin' dizisiyle Türkiye'de şöhreti yakalayan ve üç ay önce Türk vatandaşlığını alan Jessica May, önceki gün bir davete katıldı. Kısa süre önce Brezilya'dan dönen May, "Artık kimliğim elimde!" diyerek, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına poz verdi. Son derece gururlu olduğunu ifade eden Jessica May, ayrıca Brezilya'da kaldığı süre içerisinde delta varyantına yakalandığını da açıkladı. May, konuyla alakalı, "Tüm aile, akraba hepimiz delta varyantına yakalandık. Zor bir süreç atlattık." dedi.



Etiketler: