Jessica Alba 16 Yıllık Mutlu Evliliğinin Sırrını Paylaştı!

'Fantastik Dörtlü' ve 'Günah Şehri' gibi filmlerle tanınan Jessica Alba, eşi Cash Warren'la 16 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü isim, son röportajında mutlu evliliğin sırrını açıkladı.

 

NTV'de yer alan habere göre; 2008 yılında Cash Warren ile dünyaevine giren ve üç çocuklu mutlu bir evliliği olan Jessica Alba, yeni aksiyon filmi Tetikte'nin (Trigger Warning) galasında mutlu evliliğin sırrını açıkladı. Ünlü oyuncu, People'a verdiği röportajda mutlu evliliğin sırrını açıkladı. Alba, eşiyle birlikte geçirdikleri uzun yıllara dönüp baktığında her şeyin doğru seçimi yapmakla ilgili olduğunu söylüyor.

 

"BU GERÇEKTEN SEÇİM YAPMANIZ GEREKEN BİR ŞEY”

 

"Bu gerçekten seçim yapmanız gereken bir şey" diyen ünlü oyuncu, zaman yönetiminin ilişkideki önemine de değindi: "Birbirinize zaman ayırmak için gerçekten vakit yaratmalısınız.” Alba, sözlerine "Her gün aynı şeyleri yaşıyoruz ama önceliklerimizi bilmek, birbirimizi görmek, kıkırdamak, telefonla oyalanmamak ve gerçekten bağlantı kurmak için o anları ayırmak çok önemli" diye devam etti. "Kafanızı kaldırıp 'Birlikte olmasaydık hayatım daha iyi olur muydu?' diye sormanız gerekiyor" diyen ünlü isim, "Her seferinde, 'Hayır'... Biz arkadaşız, anlıyor musun?" ifadelerini kullandı. Jessica Alba, prodüktör eşi Warren'la 2005 yapımı süper kahraman filmi Fantastik Dörtlü'nün (The Fantastic Four) setinde çalışırken tanışmıştı. Çift, Mayıs 2008'de Los Angeles'ta düzenlenen sade bir nikah töreniyle evlenmişti. Alba ve Warren'ın, 16 yaşında Honor, 12 yaşında Haven isimli bir kızları ve 6 yaşında Hayes adlı bir oğulları daha var.