Jennifer Aniston'ın Güzellik Sırrı Ortaya Çıktı! İşte Uyguladığı Rejim!

Friends TV dizisinin yıldızlarından Jennifer Aniston, 55 yaşında olduğu halde 20 yaşındakiler kadar formda görünmesinin sırrını açıkladı: Özel bir beslenme rejimi ve bir fitnes programı.

 

Friends dizisinin yıldızları arasında kariyerini en aktif olarak sürdüren Jennifer Aniston. Son olarak “Netflix”teki “Murder Mystery” adlı popüler filmler dizisinde Adam Sandler’le birlikte oynadı.

 

“Bu genç görünümümü sağlamak için çok emek ve zaman harcadım” diyen . Aniston şöyle konuştu:

 

“Eskiden sıkı rejimler uygulayıp her türlü yiyecek zevkini yok ederek hayatımı cehenneme çeviriyordum. Ama o kadar rejimler bile zamanla işe yaramaz hale geliyordu. Sonunda bir denge buldum ve onu korumaya çok dikkat ediyorum. İşte kendisinin anlattığı kadar beslenme rejimi:

 

SABAH:

 

-Limon suyu eklenmiş bir bardak ılık su.

-Biraz süt eklenmiş bir fincan kahve.

-Avokado ve biraz Hindistan cevizi yağıyla pişirilmiş yumurta. Ya da yumurtanın çırpılmış akıyla karıştırılmış bir tabak yulaf.

 

SAAT 1O’DA:

 

-Protein pudrası, kolajen pudrası (Not: Cilt sağlığı için), bir muz, yaban mersini ve dondurulmuş kiraz karıışının mikserden geçirilerek yenilmesi.

-Ya da protein ve kolajen pudralarına sebze, biraz kakao ve maça çayı eklenip mikserden geçirilmesiyle elde edilen karışım.

-Ya da badem tereyağıyla bir elma.

-Ya da bir avuç iç ceviz.

-Ya da bir tas sebze çorbası.

 

Söz yine Aniston’un: “Mikserden geçirdiğim bu besinleri yemeye başladığımdan bu yana çok iyi sonuçlar almaya başladım. Tırnaklarım çok daha sert, saçlarım daha kalın, cildim çok daha güzel ve doğal parlaklığında. Bu da güzelliğin aslında insanın içinde başladığını gösteriyor. Tabii yeterince vitamin ve protein tüketmek de önemli.”

 

ÖĞLE YEMEĞİ:

 

-Katı yumurta ve tavukla birlikte mevsim salatası.

-Ya da bir tavuğun beyaz etiyle birlikte kızartılmış sebzeler.

-Ya da bir ton salatası.

-Ya da bir tavuklu hamburger.

 

AKŞAM:

 

-Tavuk veya biftek eşliğinde kızartılmış sebze.

-Ya da evde hazırlanmış pizza.

-Ya da kızartılmış tavukla birlikte bir parça makarna.

-Ya da bir erişte.

 

Aniston bu beslenme rejiminin yanı sıra Dani Coleman adlı koç denetiminde sıkı fitnes uyguluyor. Bu egzersiz vücudu güçlendirmek ve hareketlilik programlarına dayanıyor. Aniston bir jimnastik halısında halter, ayak bileği ağırlığı ve rulo gibi aletlerle vücudunu çalıştırıyor.