Japonya'da Skandal! Güzellik Kraliçesi Seçilen Ukraynalı Kız Tacını İade Etmek Zorunda Kaldı!

Hem annesi, hem de babası Ukraynalı olduğu için Japonya Güzellik Kraliçesi seçilmesi yoğun eleştirilere yol açan Karolina Shiino, ünvanını iade etti. Ancak bunun nedeni Japon olmaması değil, evli bir erkekle ilişkisinin ortaya çıkması.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Bu, Japonya tarihinde ilk kez bir güzellik kraliçesinin tacından vazgeçmesi oldu. “Japon Times” gazetesi, Karolina Shiino’nun yerine başta bir güzelin belinlemeyeceğini, tacın bir yıl boyunca sahipsiz kalacağını duyurdu.

 

Skandalı “Shukan Bunshun” aolı bir tabloid gazete ortaya çıkardı: “Karolina Shiino’nun evli bir doktorla aşk ilişkisi vardı!”

 

Haberde doktorun Karolina’ya bekar olduğunu söylediği belirtildi. Yani, aslında Güzellik Kraliçesi’nin bu ilişkide bir kusuru yoktu. Ancak, olaylar hızla gelişti: Doktorun evli olduğunu itiraf ettiği, buna rağmen Karolina’nın ilişkiyi sürdürdüğü ortaya çıktı.

 

Sonuçta, Karolina gerçeği itiraf etti. Krayna’da doğan ve Japonya’da büyüyen ve bu ülkenin vatandaşlığına geçen 26 yaşındaki genç kadın, İnstagram hesabından”Korkudan ve karmaşaya yol açmamak için gerçeği söyleyemedim” açıklaması yaptı.



Etiketler: