Japonya'da Sahile Vuran Metal Top Gündem Oldu!

Japonya'da Tokyo'nun dışında yer alan Shizuoka kenti sahilinde 1,5 metre çapında tanımlanamayan metal bir küre bulunduÄŸunu duyururken, görüntüler ülkede gündem oldu. 

 

Japonya'da Tokyo'nun dışında yer alan Shizuoka kenti sahilinde 1,5 metre çapında tanımlanamayan metal bir küre bulunduÄŸunu duyururken, görüntüler ülkede gündem oldu. Japonya'da Tokyo'nun dışında yer alan Shizuoka kenti sahilinde 1,5 metre çapında tanımlanamayan metal bir küre bulunduÄŸunu duyururken, görüntüler ülkede gündem oldu. 

 

Japon basını, Shizuoka kenti sahilinde 1,5 metre çapında tanımlanamayan metal bir küre bulunduÄŸunu duyurdu. Japonya merkezli Daiichi TV tarafından bildirilen bir habere göre cisim, Shizuoka eyaletinin Hamamatsu kentinde yaÅŸayan bir kadın tarafından Enshuhama Plajı'nda bulundu. Kadın yerel saatle 8:45 civarında polisi aradı. Haberde, bulgu sonrası olay yerinin eriÅŸime kapatıldığı bildirildi. Yerel basına göre, "Cismin bir tür deniz mayını olabileceÄŸinden" endiÅŸe ediliyor. 

 

japonya da sahile vuran metal top gundem oldu

 

"DEMÄ°R OLDUÄžU DÜÅžÜNÜLÜYOR…"

 

Japon basını, uzmanların söz konusu nesneyi inceleme altına aldığını ve nesnenin fotoÄŸraflarının Japonya Öz Savunma Kuvvetleri ile sahil güvenlik uzmanlarına gönderildiÄŸini kaydetti.



Etiketler: