Jako'nun Yeni Şarkısı Seninle Ben Yayınlandı!

Sefo ile yaptığı düetle gündemde olan ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzisyen Jako'nun yeni şarkısı Seninle Ben 23 Eylül'de müzikseverlerle tüm dijital platformda buluştu. 

 

Sefo ile yaptığı düetle gündemde olan ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü müzisyen Jako'nun yeni şarkısı Seninle Ben 23 Eylül'de müzikseverlerle tüm dijital platformda buluştu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen Jako'nun yeni şarkısı Seninle Ben 23 Eylül'de müzikseverlerle tüm dijital platformda buluştu.

 

jako nun seninle ben sarkisi yayinlandi

 

Zeynep Sürmeli (Zeybik) sayesinde hayal ettiğimiz atmosfer ve şarkının anlatımındaki duygular çok daha etkin olabildi!

 

Jako Seninle Ben şarkısıyla ilgili yaptığı açıklamada "Seninle Ben" projesi daha önce DIVXRSE ile çalıştığımız projelerin devamı niteliğinde. Ancak "Seninle Ben"in bu projelerden farkı ise bir kadın vokalin bana eşlik ettiği ilk şarkımız olması. Şarkıda vokaliyle ve duygularıyla bize eşlik eden arkadaşımız Zeynep Sürmeli (Zeybik) sayesinde hayal ettiğimiz atmosfer ve şarkının anlatımındaki duygular çok daha etkin olabildi. "Seninle Ben" anlatım olarak; "yeni bir duygunun, uzun zamandır sanki varmış gibi hissedilmesi" durumundan bahsediyor. Şarkının anlatımındaki bu hissin doğallığı, pozitif duygular içermesi ve çocuksu bir heyecanı dile getiriyor olduğundan. Şarkının Artwork çalışmasını Resk.Oner çizdiğinde bunun aradığımız çizim olduğunu düşündük. Heyecanı, anlatımı ve birçok kişinin duygularını ortaya koyduğu bir proje olduğu için "seninle ben" şarkısının heyecanı bizim çok daha farklı" ifadelerini kullandı. 

 



Etiketler: