İzmir Çankaya'da İntihar Girişimi! Hotelin Çatısından Atladı!

İzmir'in Çankaya ilçesinde bulunan Hilton Hotel'in çatı katına saat 18.00 sularında çıkan genç bir kız tüm ikna çabalarına rağmen çatıdan atlarken, itfaiyenin brandasının üzerine düştü. 

 

İzmir'in Çankaya ilçesinde bulunan Hilton Hotel'in çatı katına saat 18.00 sularında çıkan genç bir kız tüm ikna çabalarına rağmen çatıdan atlarken, itfaiyenin brandasının üzerine düştü. İzmir'in Çankaya ilçesinde bulunan Hilton Hotel'in çatı katına saat 18.00 sularında çıkan genç bir kız tüm ikna çabalarına rağmen çatıdan atlarken, itfaiyenin brandasının üzerine düştü. 

 

Gazete Yenigün'ün haberine göre; İzmir, Çankaya'da genç bir kadın Hilton Otel’in en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çatıdan atlayan kadın itfaiyenin gerdiği brandanın üstüne düştü. İzmir, Çankaya'da kullanılmayan 33 katlı Hilton Oteli'nin çatısına çıkan 20 yaşındaki A.E. isimli genç kız, kendisini boşluğa bıraktı. İtfaiye ekiplerinin açtığı branda sayesinde hayatta kalan genç kız, hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 18.00 sıralarında Konak'taki Hilton Oteli'nde gerçekleşti. Otelin çatısına çıkan A.E.'yi gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

izmir cankaya da intihar girisimi genc bir kiz catidan atladi

 

İkna çabaları sonuçsuz kaldı

 

İtfaiye ekipleri, olası bir atlama durumuna karşı önlem olarak sokakta branda açtı. Yaklaşık 1,5 saat boyunca ikna çabalarına rağmen, A.E. kendisini 33 katlı otelin çatısından boşluğa bıraktı.

 

izmir cankaya da intihar girisimi genc bir kiz catidan atladi

 

Branda üzerine düştü 

 

A.E., itfaiye ekiplerinin açtığı brandanın üzerine düşerek hayatta kaldı. Genç kız, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Ambulansla İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.E.'nin tedavisi sürüyor.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

 

Olayın ardından polis ekipleri, yaşananları incelemek ve genç kızın neden kendisini boşluğa bıraktığını anlamak için soruşturma başlattı.