İtalya'nın Mısır Asıllı Şarkıcısı Mahmood Paris'i Salladı!

Babası Mısırlı, annesi İtalyan olan 31 yaşındaki Alessandro Mahmoud zirveden zirveye koşuyor.  İlk kez Sanremo Şarkı Yarışması’ndaki birinciliğiyle parlayan, daha sonra iki kez Eurovision’da geniş bir hayran kitlesi toplayan sıra dışı söz yazarı, besteci ve şarkıcı Mahmood (Türkçesi Mahmud), 1893’tn bu yana Fransa’nın ve dünyanın en ünlü sanatçılarını ağırlayan Paris’teki ünlü “L’Olmpia” müzik sarayında verdiği konserlerle Fransızlar’ı büyüledi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Mahmood, 2019’da Sanremo Şarkı Yarışması’daki büyük başarısından bu yana talya’nın en popüler starları arasında yer alıyor. Paris’te “L’Olympia”daki konseri  için hazırlanan tanıtım duyurlarında binan cephesinde adının devasa harflerle yazıldığını görünce çok duygulandı. “Hiç böyle bir şey görmedim. Çok duygulandım ve heyecanlandım” diyebildi.

 

Instagram hesabında 2 milyon takipçisi olan, çıkardığı 3 albüm de en çok satanlar listesinde birinci veya ikinci sıraya yükselen, 10 kadar single’ının hepsinden altın veya platin plak ödülü kazanan Mahmood, Paris’ten sonra Avrupa’yı fethetme turnesinin öbür duraklarına hazırlanıyor: Almanya, İsviçre, Belçika, Hollanda, Polonya ve İspanya.  Daha sonraki hedefleri: ABD ve Brezilya.