İstenmeyen Tüylerden Kurtulmanın Doğal Yöntemi!

Youtube'da yayınladığı doğal güzellik tarifleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez istenmeyen tüylerden kurtulmanın doğal yöntemlerini anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı doğal güzellik tarifleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez istenmeyen tüylerden kurtulmanın doğal yöntemlerini anlattı. Evde istenmeyen kol, bacak, koltuk altı ve bikini bölgesi tüylerinden kahve ve karbonatla kurtulabileceğinizi söyleyen ünlü Youtuber bunun için tarif anlattı. 

 

İstenmeyen tüylerden kahve ve karbonat kullanarak kurtulmak için önce tüylerinizi alıp sonra 7 gün boyunca videosunda anlattığı karışımı uygulamanız gerektiğini söyleyen ünlü Youtuber sosyal medyada geniş kitlelerin beğenisini kazandı. Karışımın nasıl kullanılması gerektiğini de aktaran ünlü Youtuber sürülen bölgede karışımın 15 dakika kadar bekletildikten sonra ılık su ile yıkanması gerektiğini söyledi. Eğer karışım yüzde kullanılacaksa bu kez en fazla 5 dakika bekletilmesi gerektiğini söyleyen Seher Akgül, sonrasında ılık su ile yıkanması gerektiğini anlattı. 

 

Karışım ile tüyleri azaltmanın yanında kol ve bacaklarda olan batıkları da tedavi edebilirsiniz. Videonun detaylarını aşağıda paylaştığımız link üzerinden takip edebilirsiniz.