İstanbul'da Bir AVM'deki Silahlı Saldırı Korku Yarattı!

İstanbul'da bir AVM'de bu akşam 20.30 civarlarında gerçekleşen silahlı saldırı çevrede korkuya neden olurken, insanlar tarafından paniğe neden oldu. 

 

İstanbul'da bir AVM^de akşam 20.30 civarlarında gerçekleşen silahlı saldırı çevrede korkuya neden olurken, insanlar tarafından paniğe neden oldu. İstanbul'da bu akşam 20.30 civarlarında gerçekleşen silahlı saldırı çevrede korkuya neden olurken, insanlar tarafından paniğe neden oldu.  Saat 20.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından İstanbul'da gerçekleşen silahlı saldırı sonucunda çevrede 6-7 el silah sesi duyulurken, ölü ya da yaralı olup olmadığı şu esnada bilinmiyor. 

 

5 Kişi yaralandı!

 

ABC gazetesinin haberine göre; İstanbul Sarıyer'de Vadistanbul’da  bulunan bir kafede iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle silahlı kavga çıktı. Beş kişinin yaralandığı öğrenilirken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sarıyer'de Vadi İstanbul'da bulunan kafede iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Olayda 5 kişi yaralandı. Çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

 

PANİK ANLARI KAMERADA

 

Olay saat 20.00 sıralarında Ayazağa Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinde bulunan kafede meydana geldi. Kafede oturan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı çatışmada 5 kişi yaralandı. Yaşanan silahlı çatışma ve kafedekilerin yaşadığı panik saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

 

İşte olaya ait sosyal medyaya yansıyan görüntüler;



Etiketler: