İsrail Ordusu Cenin'den Çekilirken Roket Atışlarına Karşı Hava Saldırısı Düzenledi!

İsrail askerleri, Batı Şeria’daki Cenin kentinde bulunan mülteci kampına düzenledikleri iki günlük operasyonun ardından geri çekilmelerini tamamlarken, roket atışlarına karşılık olarak Gazze'ye hava saldırıları düzenledi. 

 

İsrail askerleri, Batı Şeria’daki Cenin kentinde bulunan mülteci kampına düzenledikleri iki günlük operasyonun ardından geri çekilmelerini tamamlarken, roket atışlarına karşılık olarak Gazze'ye hava saldırıları düzenledi. İsrail askerleri, Batı Şeria’daki Cenin kentinde bulunan mülteci kampına düzenledikleri iki günlük operasyonun ardından geri çekilmelerini tamamlarken, roket atışlarına karşılık olarak Gazze'ye hava saldırıları düzenledi.

 

Hava saldırısı düzenlendi!

 

BBC’den David Gritten’in haberine göre; İsrail askerleri, Batı Şeria’daki Cenin kentinde bulunan mülteci kampına düzenledikleri iki günlük operasyonun ardından geri çekilmelerini tamamlarken, roket atışlarına karşılık olarak Gazze'ye hava saldırıları düzenledi. İki gün süren operasyonda 12 Filistinli ve bir İsrail askeri hayatını kaybetti. İsrail ordusu, Çarşamba günü erken saatlerde Gazze'den atılan beş roketin havada imha edildiğini açıkladı. Gazze'den roketlerin fırlatılmasını üstlenen olmadı. İsrail Ordusu ise savaş uçaklarının Gazze'de yönetimi elinde bulunduran Hamas'ın kullandığı bir yeraltı silah üretim tesisini ve roketler için hammadde üretim tesisini vurduğunu kaydetti.