İsmail Küçükkkaya'nın Acı Günü! Annesi Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti!

İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya hayatını kaybetti. CHP Lideri Özgür Özel Twitter'dan yayımladığı mesajında, "Halise Küçükkaya'ya Allah'tan rahmet, Küçükkaya ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

 

OdaTV'de yer alan habere göre; İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, denizde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Antalya'da Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki bir otelde oğlu İsmail Küçükkaya ile tatil yapan 77 yaşındaki Halise Küçükkaya, sabahın erken saatlerinde yüzmek için denize girdi. Denizde bir süre sonra fenalık geçiren Küçükkaya, çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkarıldı. Haber verilen sağlık ekibi, Küçükkaya'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Halise Küçükkaya'nın cenazesi incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli tıbba gelen İsmail Küçükkaya'nın oldukça üzgün olduğu ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

 

ismail kucukkaya nin annesi vefat etti ozgur ozel den bassagligi mesaji

 

CENAZESİ KÜTAHYA SİMAV’DA

 

Yapılan ön incelemede kalp krizi geçirdiği belirlenen Küçükkaya'nın cenazesi, işlemlerin ardından defnedilmek üzere Kütahya'nın Simav ilçesine gönderildi. Haberi alan CHP Genel Başkanı Özgür Özel sosyal medya platformu Twitter'dan taziye mesajı paylaştı. Özek mesajında, "Değerli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın annesi Halise Küçükkaya'nın Antalya’da yaşamını yitirdiğini üzülerek öğrendim. Halise Küçükkaya'ya Allah'tan rahmet, Küçükkaya ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.