İsmail Hacıoğlu Ve Aslıhan Gürbüz'den İlk Sosyal Medya Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu çift İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz aşklarını ilk kez sosyal medyaya taşıdılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu çift İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz aşklarını ilk kez sosyal medyaya taşıdılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu çift İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz aşklarını ilk kez sosyal medyaya taşıdılar. 

 

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz'ün birlikteliği geçen ay Çeşme'de belgelenmişti. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan oyuncu çift, aşklarını sosyal medyaya taşıdı. Uzun süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz'ün birlikteliği Alaçatı'da belgelenmişti. Oyuncu Selim Bayraktar ve sevgilisi Emel Karaköse ile birlikte yemeğe çıkan ünlü çift, ilk kez yan yana görüntülenmişti. Keyifli halleriyle dikkat çeken Hacıoğlu ve Gürbüz, basın mensuplarına "İyi akşamlar." demekle yetinmişti.

 

aslihan gurbuz ile ismail hacioglu asklarini ilk kez sosyal medyaya tasidilar

 

İLK PAYLAŞIM

 

Çift, gözlerden uzak yaşamaya çalıştıkları aşklarını şimdi de sosyal medyaya taşıdı. Hacıoğlu, paylaştığı bu fotoğrafa, "Çok ağlaşıyoruz Aslı'mla biz" notunu düştü. Aslıhan Gürbüz de aynı kareyi kalp emojisiyle yayınladı.