İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran Çiftinin İlişkisini İhanet Mi Bitirdi?

Eşinden boşandıktan sonra oyuncu Merve Çağıran ile yeni bir ilişkiye yelken açan İsmail Hacıoğlu'nun, mutlu giden ilişkisi geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde son bulurken, magazin gündemine yansıyanlara göre ilişkiyi ihanetin bitirdiği iddia edildi. 

 

Eşinden boşandıktan sonra oyuncu Merve Çağıran ile yeni bir ilişkiye yelken açan İsmail Hacıoğlu'nun, mutlu giden ilişkisi geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde son bulurken, magazin gündemine yansıyanlara göre ilişkiyi ihanetin bitirdiği iddia edildi. Son dönemde yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun meslektaşı Merve Çağıran ile mutlu giden ilişkisi geçtiğimiz günlerde ani bir şekilde son bulurken, magazin gündemine yansıyanlara göre ilişkiyi ihanetin bitirdiği iddia edildi.

 

Hürriyet'in haberine göre; İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran, 1.5 yıllık ilişkilerini noktaladı. Çağıran'ın Hacıoğlu'nu başka bir kadınla yakaladığı ve bu yüzden onu terk ettiği öne sürüldü. İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki de 4 yıllık evliliklerinin Merve Çağıran yüzünden bittiğini öne sürmüş, ikili ise iddiayı yalanlamıştı.

 

ismail hacioglu merve cagiran iliskisini ihanet bitirdi iddiasi