İsmail Hacıoğlu Duygu Kumarki İle Yeniden Ayrıldı!

İsmail Hacıoğlu 2020 yılında boşandığı eski eşi Duygu Kumarki ile 2024 yılını karşılaması ile barıştıklarını ilan etti. İlişki yeniden bitti. Duygu Kumarki sosyal medyadan İsmail Hacıoğlu ile yeniden ayrıldıklarını duyurdu.

 

Rol aldığı projeler ile adından söz ettiren İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki 2016 yılında nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin bu evliliğinden Yemin adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Ancak İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki çifti 2020 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Yollarını ayıran ikili 2024 yılını birlikte karşılamasının ardından ilişkilerine ikinci bir şans daha verdiklerini duyurmuştu.

 

ismail hacioglu duygu kumarki ile yeniden ayrildi

 

İSMAİL HACIOĞLU İLE ESKİ EŞİ DUYGU KUMARKİ YENİDEN AYRILDI

 

Eski eşlerin mutluluğu yeniden kısa sürdü. Kumarki, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Hacıoğlu ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Kumarki, şu ifadelere yer verdi:

 

"Eski eşim İsmail Hacıoğlu ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız. Ebeveyn olarak kızımızla aktivitelerimizde bizi yan yana göreceğinizi belirtmek isteriz"