İsmail Demirci'in Oğlu Ali Demirci İle Havuz Pozu Beğeni Topladı! Maşallah Demeden Geçmeyelim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İsmail Demirci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ile havuzda oynarken çekilmiş pozunu paylaşırken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İsmail Demirci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ile havuzda oynarken çekilmiş pozunu paylaşırken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İsmail Demirci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ile havuzda oynarken çekilmiş pozunu paylaşırken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

ismail demirci nin oglu ali demirci ile havuz pozu begeni topladi masallah demeden gecmeyelim

 

Maşallah demeden geçmeyelim!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ile çekilmiş havuz pozunu paylaşan ünlü oyuncu "Zıpzıp" ifadelerini kullandı. Paylaşım için takipçilerinden "Tipitip", "Maşallah demeden geçmeyelim", "Göklerde kartal gibi bir Ali" gibi yorumlar alan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun ilgi gördü.