Işın Karaca Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni Adaylığından Çekildi! İşte Gerekçesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Işın Karaca Pantene Altın Kelebek ödül töreni adayığından çekildiğini açıklarken, gösterdiği gerekçeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Işın Karaca Pantene Altın Kelebek ödül töreni adayığından çekildiğini açıklarken, gösterdiği gerekçeler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca Pantene Altın Kelebek ödül töreni adayığından çekildiğini açıklarken, gösterdiği gerekçeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Adayların eşit şartlarda belirlendiğini düşünmüyorum!

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta açıklanan “Pantene Altın Kelebek” ödüllerinde “En İyi Kadın Şarkıcı & En İyi Şarkı” kategorilerinde aday gösterilmişim. Hürriyet Kelebek ve oylama yapan tüm sevenlerime teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. Adaylık Sistemi’ni tamamen yanlış ve eşit bir biçimce belirlendiğini düşünmüyorum. Bu yüzden adaylıktan çekildiğimi bildirmek istiyorum. Tüm sevenlerime, şarkılarım, albümlerin, kariyerim siz sevenlerim benim en büyük ödülüm. Saygu ve sevgilerimle Işın Karaca” ifadelerini kullanan Karaca ödül töreni adaylığından çekildiğini belirtti. 

 

İşte o paylaşım;

 

isin karaca altin kelebek odul toreninden cekildi