Işın Karaca'dan Dikkat Çeken Yılbaşı Gecesi İsyanı! Peki Sebebi Ne? İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada yılbaşı gecesi için kısıtlama kararları ve sokağa çıkma yasağına rağmen kendisine gönderilen hotel programlarına isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada yılbaşı gecesi için kısıtlama kararları ve sokağa çıkma yasağına rağmen kendisine gönderilen hotel programlarına isyan etti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada yılbaşı gecesi için kısıtlama kararları ve sokağa çıkma yasağına rağmen kendisine gönderilen hotel programlarına isyan etti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Benim kafam yandı! Biri bana neler oluyor anlatsın! Biz yılbaşı gecesi önü ve arkası dahil karantinada değil miyiz? Cevabı evet ise önüme düşen 4 gecelik otel paketleri nedir? Allah aşkına mantıklı bir cevap rica ediyorum" ifadelerini kullanan Karaca sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

isin karaca yilbasi isyani