Işın Karaca'dan Çok Sert Gülşen Ve Aleyna Tilki Eleştirisi! Ucuzlar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca önceki gün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen ile ilgili yaptığı eleştirilere devam ederken, Gülşen ve Aleyna Tilki için "Ucuzlar" dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca önceki gün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen ile ilgili yaptığı eleştirilere devam ederken, Gülşen ve Aleyna Tilki için "Ucuzlar" dedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Işın Karaca önceki gün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen ile ilgili yaptığı eleştirilere devam ederken, Gülşen ve Aleyna Tilki için "Ucuzlar" dedi.

 

Ucuzlar!

 

Işın Karaca, 10 yaşındaki kızının Gülşen ve Aleyna Tilki'yi izlerken "Anne niye don giyiyorlar' diye soruyor" diyerek tepki gösterdiğini açıklamıştı. Sözlerinin arkasında olduğunu söyleyen Karaca, "Çocuklarımız var. Böyle kıyafetler mide bulandırıyor. Ben Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'ın öğrencisiyim. Onlardan böyle şeyler görmedik. Örf ve adetlerimizin bilincinde olmamız lazım. O nedenle sahne kıyafetlerinde ayarı iyi tutturmak gerekiyor" dedi. Eleştirilerini sürdüren Işın Karaca, "Kadın eti bu kadar ucuz mu ya? Bence değil! Ülkemizde kendi torununa cinsel istismarda bulunan insanları görüyoruz. Bu konularda elimiz ve kolumuz bağlı maalesef" sözleriyle iki şarkıcının "ucuz" olduğunu söyledi.