Irina Shayk'in Formula 1 Stili Abartılı Bulundu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Irina Shayk'in Formula 1 için seçtiği tarz sosyal medyada abartılı bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Irina Shayk'in Formula 1 için seçtiği tarz sosyal medyada abartılı bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Irina Shayk'in Formula 1 için seçtiği tarz sosyal medyada abartılı bulundu. 

 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Son dönemde eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği haberleriyle konuşulan dünyaca ünlü model Irına Shayk, geçtiğimiz haftalarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenmesiyle kafaları karıştırmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Shayk, son olarak Formula 1 yarışlarında giydiği kıyafet nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Baba tarafından Tatar asıllı ve Rusya doğumlu olan, yaşamını ABD’de sürdüren ünlü manken Irina Shayk, Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo ile beş yıllık ilişkisinin 2015’te sone ermesinin ardından ABD’li aktör Bradley Cooper ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2017’de Lea adını verdikleri kızlarını kucaklarına alan Shayk ve Cooper, 2019 yılında ise yollarını ayırmaya karar vermişti. Bradley Cooper ve Irina Shayk, geçtiğimiz sene ise tropik bir tatil için tekrar bir araya gelmişti. 36 yaşındaki model; ayrılmalarından üç yıl sonra gerçekleşen tatillerinden fotoğraflarını kırmızı bir kalp emojisi ekleyerek, Instagram hesabından paylaşmıştı.

 

irina shayk in formula 1 tarzi abartili bulundu

 

"KIZININ BİR KARDEŞİ OLMASINI İSTİYOR”

 

Eski çiftin tatilinden sonra Page Six'e konuşan bir kaynak; şu ifadeleri kullanmıştı: Bu gerçek bir aile tatiliydi, ve ikisi tekrar bir araya gelmeyi düşünüyor. Irina, kızının bir kardeşi olmasını istiyor. Geçtiğimiz aylarda da New York'ta objektiflere takılan Irına Shayk ve Bradley Cooper, New York'ta samimi bir şekilde yürüyüş yaparken anbean görüntülenmişti. İkiliye yakın olan kaynak, "Bradley de ailesini genişletmek istiyor, ikinci çocuklarına sahip olmak için uğraşıyorlar" demiş ve ünlü çiftin evlenmek gibi bir planı olmadığını da belirterek; şöyle konuşmuştu: Bradley, evlilik kurumuna karşı Avrupalı bir 'bırakınız yapsınlar' (işlerin kendi haline bırakılması ve müdahale edilmemesi) tavrı sergiliyor gibi görünüyor.

 

LEONARDO DICAPRIO İLE GÖRÜNTÜLENDİ

 

Shayk, eski sevgilisiyle barıştıkları yönünde haberler çıkmasına karşın, geçtiğimiz haftalarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da eğlenirken görüntülenmişti. İkilinin arasında romantik bir ilişki olup olmadığı bilinmezken; DiCaprio ve Shayk'ın iki gündür birlikte vakit geçiriyor olması, akıllarda soru işareti oluşturmuştu. Tüm bunların ardından Formula 1 yarışlarını izlemeye giderken giydiği 'uygunsuz' kıyafetle gündeme gelen 37 yaşındaki süper model, önceki gün Miami Grand Prix'sinde giydiği transparan siyah elbiseyle F1 hayranlarının tepkisini çekti. 21.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından peş peşe fotoğraflarını yayınlayan ünlü isim kısa sürede 200 binden fazla beğeni almasına rağmen, eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı.

 

"BU GİYDİĞİNE 'MODA' DEME LÜTFEN”

 

Takipçileri, Shayk'a; "Bu, F1 için doğru kıyafet değil", "Anlamıyorum... Neden plaja gidiyormuş gibi giyiniyorsun?", "Bazı etkinlikler için daha 'normal' giyin lütfen, bu çok uygunsuz" ve "Çok güzelsin ama bu giydiğine 'moda', ya da 'şık' deme lütfen" gibi yorumlar yağdırdı.