İrem Helvacıoğlu 2022'ye Aşk Bombasını Patlatarak Girdi!

İrem Helvacıoğlu kiminle sevgili oldu? İrem Helvacıoğlu'nun yeni aşkı kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu 2022 yılına ünlü yeme içme eleştirmeni Yolaç Özcan'a aşkını ilan ederek girdi. Peki İrem Helvacıoğlu kiminle sevgili oldu? İrem Helvacıoğlu'nun yeni aşkı kim? Cevaplar haberimizde..

 

İrem Helvacıoğlu kiminle sevgili oldu? İrem Helvacıoğlu'nun yeni aşkı kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu 2022 yılına ünlü yeme içme eleştirmeni Yolaç Özcan'a aşkını ilan ederek girdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu 2022 yılına ünlü yeme içme eleştirmeni Yolaç Özcan'a aşkını ilan ederek girdi. Peki İrem Helvacıoğlu kiminle sevgili oldu? İrem Helvacıoğlu'nun yeni aşkı kim? Cevaplar haberimizde..

 

 

irem helvacioglu yeni yila ask bombasiyla girdi

 

 

İrem Helvacıoğlu kiminle sevgili oldu? İrem Helvacıoğlu'nun yeni aşkı kim?

 

İrem Helvacıoğlu'nun yeni aşkı kim? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu 2022 yılına ünlü yeme içme eleştirmeni Yolaç Özcan'a aşkını ilan ederek girdi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Özcan'a aşkını "Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin ,kafandakini aktaramazsın…Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim YoYo" ifadeleriyle anlatan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

irem helvacioglu yolac ozcan a askini ilan etti