İrem Genişol Kimdir? Nerelidir? Evli Mi? Ne İş Yapıyor?

İrem Genişol kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik uzmanı İrem Genişol ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki İrem Genişol kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

İrem Genişol kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik uzmanı İrem Genişol ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik uzmanı İrem Genişol ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki İrem Genişol kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

irem genisol kimdir nerelidir evli mi

 

İrem Genişol kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

İrem Genişol kimdir? Sosyal medyada son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü güzellik uzmanı ve sosyal medya fenomeni İrem Genişol 19 Temmuz tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu Gülyalılıdır fakat ailesiyle İstanbul'da yaşamaktadır. Burcu yengeçtir. 7 Kasım 2020'de uzun zamandır ilişkisi olduğu sevgilisi Evren Koçmaroğlu'ndan evlilik teklifi almış, 10 Nisan 2021'de kendisiyle nişanlanmıştır. Bugüne kadar birçok ünlüyle çalışmıştır. Ailesi iş dünyasında tanınan bir ailedir. İrem Genişol iremgenisol kullanıcı ismiyle paylaşımlar yaptığı Instagram sayfasında bu yazı hazırlanırken 94.2K takipçiye sahiptir.