İrem Derici Maskesiz Piknik Yaparken Yakalandı! Şikayet Ederseniz Edin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Caddebostan sahilde arkadaşlarıyla maskesiz piknik yaparken yakalanırken,  yapılan uyarılara "Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin" dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Caddebostan sahilde arkadaşlarıyla maskesiz piknik yaparken yakalanırken,  yapılan uyarılara "Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin" dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Caddebostan sahilde arkadaşlarıyla maskesiz piknik yaparken yakalanırken,  yapılan uyarılara "Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin" dedi.

 

Caddebostan'da maskesiz piknik yapması üzerine muhabirlerin uyardığı ünlü şarkıcı "Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin" dedi. Bu açıklaması sosyal medyada olay olan Derici sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. 

 

 

İşte o paylaşım;