İrem Derici Konserinde Çıkan Arbede Hakkında Açıklama Yaptı! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün konserinde çıkan arbede ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün konserinde çıkan arbede ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün konserinde çıkan arbede ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Tek dileğim herkesin sağ salim evine ulaşmış olması!

 

Geçtiğimiz akşam Sultangazi'de sahne alan ünlü şarkıcı İrem Derici'nin konserinde iki grup henüz nedeni belli olmayan bir sebeple birbirine girdi. Konseri yarıda kesmek zorunda kalan İrem Derici, sahneden indi. Derici, daha sonra sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu: "Çok çok üzgünüm. Bu kadar büyülü bi’ enerjiyle başlayan, inanılmaz geçen bir konser, iki grubun birbirine girmesiyle korkunç bir hal aldı. En az Sultangazi halkı da benim kadar üzgün ve olanlardan bi’ haber. Tek dileğim herkesin sağ salim evine ulaşmış olması. En yakın zamanda canım ciğerim Sultangazim ile tekrar bi’ araya gelmek için gün sayıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin"



Etiketler: