İrem Derici Kendisiyle Dalga Geçen Takipçisine Verdiği Yanıt İle Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından kendisiyle dalga geçen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından kendisiyle dalga geçen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından kendisiyle dalga geçen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Estetik operasyonlarla farklı bir görünüm sağlayan İrem Derici, yıllar önceki haliyle şimdiki halini karşılaştıran bir takipçisine sessiz kalamadı. Derici, kendisi için "Paradan önce ve sonra" yorumunu yapan takipçisine "Kuşum maalesef ben hep zengindim. Doğru doktor diyelim" yanıtını verdi. Derici'nin bu yanıtı sosyal medyada tartışıldı. Son zamanlarda Cem Belevi ile olaylı biten ilişkisiyle sık sık gündeme gelen İrem Derici, yoğun konser maratonu ve sahne kıyafetleri de adından söz ettiriyor. Yıllardır yaptırdığı estetikleri saklamayan Derici, eski halini eleştiren takipçisine sessiz kalamadı.

 

"BEN HEP ZENGİNDİM"

 

Estetiksiz fotoğraflarıyla sık sık gündeme gelen Derici'nin yıllar önceki bir fotoğrafı ile güncel halini kıyaslayan bir kullanıcı "Paradan önce - paradan sonra" yorumunu yaptı. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan şarkıcı ise takipçisine sessiz kalamayarak "Kuşum maalesef ben hep zengindim. Doğru doktor diyelim" cevabını verdi.

 

BURUN, GÖĞÜS VE DİŞ OPERASYONLARI GEÇİRDİ

 

3 burun ameliyatı geçiren İrem Derici, göğüs ve dişlerini de yaptırdı. Açık sözlülüğüyle tanınan şarkıcı, bir konserinde derin dekolteli kıyafet giyerek "O kadar estetik yaptırdım, kazandığımın yarısını buna verdim o kadar da olsun artık" demişti.

 

irem derici kendisi ile dalga gecen takipcisine verdigi yanit ile olay oldu



Etiketler: