İrem Derici Domuz Gibiyim Sözleri İçin Açıklama Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün hatrını soran gazetecilere "Domuz Gibiyim" ifadelerini kullandığı için yapılan haberlerle ilgili yeni açıklama yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün hatrını soran gazetecilere "Domuz Gibiyim" ifadelerini kullandığı için yapılan haberlerle ilgili yeni açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün hatrını soran gazetecilere "Domuz Gibiyim" ifadelerini kullandığı için yapılan haberlerle ilgili yeni açıklama yaptı.

 

Geçtiğimiz günlerde hatırını soran basın mensuplarına yaptığı ‘Domuz gibiyim’ çıkışıyla dikkat çeken İrem Derici, bu sözleri üzerine açıklama yaptı: ‘Domuz gibiyim diye yazmışsınız. Artık bilmiyor musunuz ya? Bu benim tavrım. 10 yıldır bu kadın argo konuşuyor, küfrediyor. Bu böyle yani. Eleştirenlere de argo diyeceğim, sonra onu da döndür döndür başlık yap... Bir şey demiyorum. Bu saatten sonra karakter değişmez, niye değiştireyim ki? Beğenmeyen kapatır sayfayı ya da kanalı. Kapatır, geçer’

 

irem derici den domuz gibiyim sozleri icin aciklama



Etiketler: