İrem Derici'den Lider Şahin'in Sözlerine Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, eski sevgilisi Lider Şahin'in bir gazeteye verdiği röportajda kendisi hakkında söylediği sözlere yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, eski sevgilisi Lider Şahin'in bir gazeteye verdiği röportajda kendisi hakkında söylediği sözlere yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, eski sevgilisi Lider Şahin'in bir gazeteye verdiği röportajda kendisi hakkında söylediği sözlere yanıt verdi.

 

Lider Şahin verdiği röportajda eski aşkı İrem Derici için “İlişkimiz 1 sene kadar sürdü diye hatırlıyorum. Güzel zamanlarımız oldu, güzel hatırlıyoruz birbirimizi” demişti. İrem Derici’den bu sözlere yanıt gecikmedi. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Endamını yitirmiş eskiden sevgime layık olanlar" der dün çıkan bir Sago şarkısı. Tam da öyle bir gün. O zor hatırladığın ilişki sayesinde veriyorsun o röportajı da haydi neysee" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;